Νο 4.1a - Απρίλιος 2018
Online version   /    Unsubscribe

CCNA Routing & Switching for ITs

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η INFOLAB ανήκει στο παγκόσμιο δίκτυο πιστοποιημένων Ακαδημιών της Cisco και διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της το πρόγραμμα «CCNA Routing & Switching for ITs» το οποίο προετοιμάζει σε σύντομο χρονικό διάστημα τους συμμετέχοντες για την πιστοποίηση CCNA Routing & Switching της Cisco. Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες της Πληροφορικής.

Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν εγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό της Cisco Press & βεβαίωση παρακολούθησης και έχουν τη δυνατότητα απεριόριστης πρακτικής άσκησης σε Virtual Labs. Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους, δίνουν εξετάσεις στο εξεταστικό κέντρο της INFOLAB για να αποκτήσουν τον τίτλο πιστοποίησης CCNA. Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες εξετάσεις και τις προϋποθέσεις συμμετοχής εδώ...

Εναλλακτικά για όσους υποψηφίους κατέχουν βασικές γνώσεις δικτύων και δεν διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία, η INFOLAB υλοποιεί το ταχύρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα CCNA Routing & Switching Acaedmy Program.

 
Περιεχόμενο προγράμματος

Τo πρόγραμμα έχει διάρκεια 80 ώρες και περιλαμβάνει τα σεμινάρια:

 
Πού και Πότε

Τα μαθήματα υλοποιούνται Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17:00-21:15 στις εγκαταστάσεις της INFOLAB στη Θεσσαλονίκη, Αλ. Παπαναστασίου 66 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

  • ICND1: 24 Απριλίου - 11 Μαίου
  • ICND2: 22 Μαίου - 7 Ιουνίου

Δείτε το σχετικό Χάρτη. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα όλων των τεχνικών σεμιναρίων εδώ....

   
Ειδική προσφορά για εργαζομένους και ανέργους

Δηλώστε συμμετοχή στο τμήμα του Απριλίου και πληρώστε μόνο 1.650€. Ειδικά για άνεργους και φοιητές η τιμή του προγράμματος μειώνεται στα 1.400€. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο τμήμα.

Το κόστος της εκπαίδευσης για τις επιχειρήσεις, μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%.

 
Εγγύηση ποιότητας

H INFOLAB προσφέρει τη δυνατότητα επανάληψης της εκπαίδευσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εντός ενός (1) έτους από την ολοκλήρωση της αρχικής εκπαίδευσης.

Εγγύηση ποιότητας αποτελεί και το πλήθος των εταιρειών που εμπιστεύθηκαν την INFOLAB για την εκπαίδευση των στελεχών τους σε θέματα Cιsco, εταιρείες όπως η CYTA, Aldermar, Κλωστουφαντουργία Επίλεκτος, NATO, Atlantic Balk, Εθνική Χρηματοστηριακή, ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, ΙΒΙ Group κ.ά. Πελάτες μας είναι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και πολυεθνικές.

  Enable Images

Επενδύστε στον άνθρωπο ....... Επενδύστε στο μέλλον

Find us on Facebook
Follow us on Twitter
LinkedIn
Λεωφ. Κηφισίας 131, Μαρούσι 15124
Παπαναστασίου 66, Θεσσαλονίκη 54642
www.infolab.gr
Τηλ. 211 4057737, 2310 914191
Fax : 211 7406925
Φόρμα επικοινωνίας
 Unsubscribe from this list

Αυτό το email δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφείτε, κάντε κλικ εδώ...

© INFOLAB Enterpise Training 2018