Βασικών δεξιοτήτων Πληροφορικής

Η INFOLAB διοργανώνει περισσότερα από 50 σεμινάρια δεξιοτήτων Πληροφορικής σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο σε θέματα όπως  Office 365, Excel, Word, Outlook, Powerpoint, Access, Project αλλά και σε θέματα σχεδίασης & γραφιστικής. Τα περισσότερα από τα σεμινάρια προετοιμάζουν τους συμμετέχοντες για πιστοποίηση.

 

Επιλέξτε τη μέθοδο μαθήματος που σας ταιριάζει :
 

Αίθουσα  – Με εισηγητή

Τα μαθήματα υλοποιούνται με εισηγητή σε ανοιχτά προγραμματισμένα τμήματα στις εγκαταστάσεις της INFOLAB σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και σε κλειστά εταιρικά τμήματα στις εγκαταστάσεις της INFOLAB ή/και στους χώρους της επιχείρησης. Στα εταιρικά τμήματα υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής της θεματολογίας στο επίπεδο και τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

 

Live Online – Με εισηγητή

Τα μαθήματα υλοποιούνται με εισηγητή σε ανοιχτά προγραμματισμένα τμήματα μέσω πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (virtual Class).  Οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην εκπαίδευση από το χώρο τους Online.

 

 On-Demand Online – Αυτοδιδασκαλία

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με την μέθοδο της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (αυτοδιδασκαλία) και οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να έχουν πρόσβαση στο υλικό εκμάθησης και να αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες πληροφορικής που επιθυμούν στο δικό τους τόπο και χρόνο.

Δείτε τα διαθέσιμα On-Demand Online σεμινάρια εδώ….

 

Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει :