Ξένων γλωσσών

H INFOLAB υλοποιεί σεμινάρια ξένων γλωσσών κυρίως αγγλικής γλώσσας που απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων και επιθυμούν να βελτιώσουν την επικοινωνίας τους στο επαγγελματικό τους περιβάλλον (Business english/tourism/accounting) αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια πιστοποίηση γλωσσομάθειας όπως TOEIC, IELTS κ.α.

Επίσης προετοιμάζει υποψηφίους για τεστ δεξιοτήτων GMAT και GRE που απαιτούνται για μεταπτυχιακές σπουδές. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει εκτός από το λεκτικό κομμάτι της αγγλικής γλώσσας (Verbal) και το μαθηματικό κομμάτι (Quantitative).

Στη Θεσσαλονίκη η INFOLAB λειτουργεί και ως εξεταστικό κέντρο (το μοναδικό στη Β. Ελλάδα).

Οι εισηγητές μας είναι πιστοποιημένοι, με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία. Τα περισσότερα σεμινάρια οδηγούν στην απόκτηση πιστοποίησης μετά από εξετάσεις.

 

Επιλέξτε τη μέθοδο μαθήματος που σας ταιριάζει :

 

Classroom – Instructor Led
Τα μαθήματα υλοποιούνται με εισηγητή σε ανοιχτά προγραμματισμένα τμήματα στις εγκαταστάσεις της INFOLAB σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και σε κλειστά εταιρικά τμήματα στις εγκαταστάσεις της INFOLAB ή/και στους χώρους της επιχείρησης. Στα εταιρικά τμήματα υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής της θεματολογίας στο επίπεδο και τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

 

Live Online – Instructor Led

Τα μαθήματα υλοποιούνται με εισηγητή σε ανοιχτά προγραμματισμένα τμήματα μέσω πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (virtual Class).  Οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην εκπαίδευση από το χώρο τους Online.

 

Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει :