Συνεργασίες

Ο εκπαιδευτικός φορέας INFOLAB έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες με κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς όπως η Microsoft, Cisco, PeopleCert, EC-Council, EMP Medic First Aid, ACTA, Pearson Vue κ.α. και λειτουργεί ως:

Επίσημο Εκπαιδευτικό Κέντρο Microsoft

(www.microsoft.com & www.microsoft.com/en-us/learning)

H INFOLAB ως επίσημο εκπαιδευτικό κέντρο της INFOLAB παρέχει μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων τεχνικών σεμιναρίων σε όλα τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Microsoft όπως Azure, SQL Server, Sharepoint server, Windows Server, Exchange Server, Visual Studio, Office 365 κ.α.

Τα μαθήματα γίνονται από πιστοποιημένους εισηγητές, Microsoft Certified Trainers (MCTs) και απευθύνονται σε επαγγελματίες ITs και Developers.

Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν επίσημο εκπαιδευτικό υλικό της Microsoft (MOC) και Certification of Attendance της Microsoft.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου πιστοποίησης Microsoft.

EC-Council Authorized Training Center (ATC)

(www.eccouncil.org)

Η INFOLAB είναι Εγκεκριμένος Εκπαιδευτικό Κέντρο EC-Council  για το πιστοποιημένο πρόγραμμα Certified Ethical Hacker C|EH. 

Τα μαθήματα γίνονται από πιστοποιημένο εισηγητή. Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό και Certification of Attendance. Αποκτούν πρόσβαση για 180 ημέρες στα επίσημα vLabs για απεριόριστη πρακτική άσκηση 

Μετά από εξετάσεις που διοργανώνονται στις εγκαταστάσεις της INFOLAB ή online αποκτούν τον τίτλο πιστοποίησης CEH.

Print

Επίσημη Ακαδημία Cisco 

(www.netacad.com & www.cisco.com)

Η INFOLAB ως Cisco Academy προσφέρει  εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα Networking, OS & Security τα οποία προετοιμάζουν τους ενδιαφερόμενους για τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις της Cisco: CCNA R&S, CCNP R&S, CCNA Security, CCNA Cybersecurity Operations  κ.α.

Τα μαθήματα γίνονται από πιστοποιημένους εισηγητές (Cisco Certified Instructors) και απευθύνονται σε επαγγελματίες ITs αλλά και σε νέους και νέες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα δίκτυα.

Οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό υλικό της Cisco academy και λαμβάνουν certification of Attendance της Cisco.

ITIL® – PRINCE2®Peoplecert Scrum

Authorized Training Organization (ATO)

www.peoplecert.org & www.axelos.com)

Η INFOLAB είναι Εγκεκριμένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός από την Peoplecert για τον AXELOS και προσφέρει  ITIL® Foundation καθώς και του PRINCE2 ® (Foundation & Practitioner).

Παράλληλα η INFOLAB είναι Εγκεκριμένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός από την Peoplecert για Scrum.

Τα μαθήματα γίνονται από πιστοποιημένο εισηγητή, κάτοχο των τίτλων ITIL® Master, PRINCE2® Foundation, PRINCE2® Practitioner, PMI-PMP (Project Management Professional) και PMI-ACP (Agile Certified Practitioner)

Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν εγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό από τον AXELOS & την Peoplecert και Certification of Attendance από το ATO .

Μετά από εξετάσεις που διοργανώνονται online αποκτούν τίτλο πιστοποίησης.

ITIL® / PRINCE2® is a registered trademark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Μέλος του LLPA

H INFOLAB είναι αποκλειστικό μέλος του LLPA από το 2017 εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την Κύπρο .

Το LLPA (Leading Learning Partners Association) είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός, με μέλη 32 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην κλάδο της κατάρτισης Πληροφορικής σε 55 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και την Αυστραλία.

Στόχος όλων των μελών του LLPA είναι η παροχή εξαιρετικών και καινοτόμων υπηρεσιών εκπαίδευσης ΙΤ.

Εγκεκριμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο Medic First Aid

 

Η INFOLAB είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας από την Medic First Aid στην παροχή προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών όπως : Emergency First Aid (Πρώτες Βοήθειες – Επείγοντα περιστατικά ), CPR & Automated External Defibrilator (ΚΑΡΠΑ και αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής ), Fire Safety (Πυρασφάλεια & Πυροπροστασία),  Crisis Management – Emergency Preparedness (Αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων) κ.α.

Οι εισηγητές είναι πιστοποιημένοι EMP Medic First aid Trainers. Οι συμμετέχοντες μετά από συμμετοχή σε εξετάσεις αποκτούν την αντίστοιχη πιστοποίηση.

Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Κέντρο με την btB σε προγράμματα Logistics

www.elalog.eu & www.ilme.gr)

H INFOLAB συνεργάζεται με την beyond the Best (btB), εγκεκριμένο φορέα εκπαίδευσης από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος, (ILMaxelos.comE) που εκπροσωπεί το European Logistics Assiciation στην Ελλάδα, με στόχο την προώθηση και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων προετοιμασίας για την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση “ELA for Logistics Professionals” επίπεδο Junior & Senior.

Τα μαθήματα υλοποιούνται από εισηγητές με πολυετή εμπειρία σε θέματα Logistics.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνhttp://www.ilme.gr/ουν εκπαιδευτικό υλικό της btB. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις του ILME για την απόκτηση του τίτλου πιστοποίησης.

Knowledge Advisors: MTM Evaluation System

(www.metricsthatmatter.com)

Η INFOLAB στο πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας συμμετέχει στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης Metrics That Matter  (MTM) δίνοντας τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αξιολογήσουν όλους τους συντελεστές εκπαίδευσης όπως: Εισηγητές, Περιεχόμενο εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικό υλικό, Προσωπικό κέντρου , Εγκαταστάσεις κ.τ.λ.

.

Επίσημο εξεταστικό κέντρο PeopleCert & ECDL

(www.peoplecert.org) & (www.ecdl.gr)

Παρέχοντας μεγάλη ποικιλία πιστοποιήσεων βασικών δεξιοτήτων Πληροφορικής .

Επίσημο εξεταστικό κέντρο ACTA

(https://acta-edu.gr)

Παρέχοντας μεγάλη ποικιλία πιστοποιήσεων βασικών και προχωρημένων δεξιοτήτων Πληροφορικής και επιχειρησιακών δεξιοτήτων σε θέματα Διοίκησης, Logistics, Εμπορίου & Πωλήσεων, Τουρισμού κ.α..

Επίσημο εξεταστικό κέντρο Infotest

(www.infotest.gr)

Παρέχοντας μεγάλη ποικοιλία πιστοποιήσεων πληροφορικής : MOS (Microsoft Office Specialist), IC3, Adobe (Dreamweaver, Flash και Photoshop), CompTIA κ.α.

Επίσημο εξεταστικό κέντρο Pearson Vue

(www.pearsonvue.com)

Προσφέροντας μεγάλη ποικοιλία εξετάσεων πιστοποίησης γνωστών οργανισμών και εταιρειών όπως η ACSM, Adobe, Cisco Systems, Citrix, CompTIA, EC-Council, EXIN, GMAT, Institute of Internal Auditors, Linux, LNAT, MySQL, Nokia, Oracle, RSA Security, SAP, Siemens, VMware, Zend Technologies κ.α.