Τεχνικών γνώσεων Πληροφορικής

Η INFOLAB διοργανώνει περισσότερα από 100 τεχνικά σεμινάρια για επαγγελματίες ΙΤ σε θέματα όπως  Networking, Security, Developing, OS, IT Service Management αλλά και σε συγκεκριμένα προϊόντα όπως Azure, SQL, Linux, Java, Android κ.α.

Οι εισηγητές μας είναι πιστοποιημένοι, επαγγελματίες στο τομέα τους, με πολυετή επαγγελματική & εκπαιδευτική εμπειρία. Τα περισσότερα σεμινάρια οδηγούν στην απόκτηση πιστοποίησης μετά από εξετάσεις.

 

Επιλέξτε τη μέθοδο μαθήματος που σας ταιριάζει :
Classroom – Instructor Led
Τα μαθήματα υλοποιούνται με εισηγητή σε ανοιχτά προγραμματισμένα τμήματα στις εγκαταστάσεις της INFOLAB σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και σε κλειστά εταιρικά τμήματα στις εγκαταστάσεις της INFOLAB ή/και στους χώρους της επιχείρησης. Στα εταιρικά τμήματα υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής της θεματολογίας στο επίπεδο και τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

 

Live Online – Instructor Led

Τα μαθήματα υλοποιούνται με εισηγητή σε ανοιχτά προγραμματισμένα τμήματα μέσω πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (virtual Class).  Οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην εκπαίδευση από το χώρο τους Online.

 

 On-Demand Online – Self paced

 Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με την μέθοδο της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (αυτοδιδασκαλία) και οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να έχουν πρόσβαση στο υλικό εκμάθησης και να αποκτήσουν τις τεχνικές δεξιότητες πληροφορικής που επιθυμούν στο δικό τους τόπο και χρόνο.

Δείτε τα διαθέσιμα On-Demand Online σεμινάρια εδώ….

Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει :